Woensdag 23 Maart – ‘GAMEDAY’

Woensdag 23 Maart – ‘GAMEDAY’ (Door Kaje Rowe & Mathijs de Wit)

Vandaag zijn we vroeg wakker geworden. Dit kwam natuurlijk door de spanning voor de wedstrijd. Om 8 uur stond het ontbijt weer klaar. Tijdens het ontbijt was het overal ontzettend stil, iedereen was super gefocussed. Na het ontbijt was er tijd om je in te tapen en je klaar te maken voor de wedstrijd.

Om half 11 zijn we met de bus naar het veld vertrokken. Toen we aankwamen hebben we ons klaar gemaakt en zijn we meteen met de warming-up begonnen. Tijdens de warming- up kon je al voelen dat het een goede wedstrijd zou worden want iedereen was klaar om te knallen. Voor we het volkslied gingen zingen zijn we nog even naar binnen gegaan om met de basis 15 een laatste talk te hebben.

Daarna zijn we naast het Oekraïne team naar buiten gegaan en werd het volkslied gezongen. Iedereen was er klaar voor. De spanning die er in de eerste wedstrijd was was er nu af. We waren allemaal gewend aan het publiek en het was niet meer zo’n grote schok.

Na een fantastische wedstrijd te hebben gespeeld met het goede resultaat voor ons  zij we gaan douchen en omkleden. Er was nu even tijd om met onze families te praten. Na dit zijn we terug gegaan naar het hotel en zijn we gaan lunchen. Iedereen was opgelucht tijdens de lunch, de spanning was eraf. Na de lunch hadden we vrij en zijn we gaan slapen. Om half 8 s’avonds zijn we gaan dineren. Moe als we waren zijn we die avond eigenlijk meteen weer gaan slapen. Op naar de finale !! #orangenation #orangefamily

Comments are closed.