Logo

Uitnodiging!!!!

LogoDe deelnemers van de Rugby Academy MiddenOost willen u uitnodigen voor een VIP plaats tijdens de Amsterdam Sevens op zondag 20 mei.

U zit samen met hen op het terras, pal aan het veld en als het goed is in de zon. De internationale en ongedwongen entourage van dit toernooi leent zich uitstekend om samen te beleven, voor een gesprek met uw werknemers, collega’s, klanten en andere zakenrelaties, met aanhang en kinderen. Dit Rugby evenement is een sportspektakel voor iedereen. Onze nationale jeugdtalenten informeren u ter plekke over het hoe en wat van Rugby 7’s. Zij zijn verbonden aan Rugby Academy MiddenOost of één van de andere Rugby Academy’s, opgericht onder auspiciën van het NOC/NSF en de Nederlandse Rugby Bond. De Academy’s bieden een specifiek traject voor middelbare scholieren, waarin het behalen van goede studieresultaten wordt gecombineerd met een opleiding tot professioneel Rugby speler

De deelnemers van Rugby Academy Midden Oost zouden het fantastisch vinden als u samen met hen kunt genieten van dit topsportevenement! Met uw aanwezigheid levert u tevens een bijdrage aan de opleiding en het enthousiasme van deze “Gladiatoren” van de toekomst.

De investering is overzichtelijk: hospitality, lunch en consumptiebonnen inbegrepen:

  • € 125, – excl. BTW voor volwassenen
  • € 25, – excl. BTW voor kinderen tot 18 jaar

Kaarten zijn als volgt verkrijgbaar:

  1. Overboeking van het bedrag op rekening 41.237.425 o.v.v. uw naam, het aantal personen en A’dam 7’s
  2. Telefonisch reserveren bij Jeroen Groot (0650287620) of Peter Lamme (0614030150)

Na uw reservering zult u een bevestiging/factuur ontvangen waarvoor betaling gewenst is voor 13 mei a.s. i.v.m. uitstaande betalingsverplichtingen aan de 7’s organisatie.

De deelnemers en het Bestuur van de Rugby Academy MiddenOost hopen u te kunnen verwelkomen op 20 mei!

Met vriendelijke groet,

Jerker Grader
voorzitter