Work Hard, Play Harder@Rugby Academy MiddenOost

Het laatste nieuws & berichten


Gezamenlijke trainingen Rugby Academies

Vandaag vond de eerste van vijf trainingen plaats van alle Rugby Academies tezamen te Amsterdam.

RAMO kennismakingstraining

Op woensdag 6 februari 2019 organiseert Rugby Academy MiddenOost (RAMO) een kennismakingstraining voor RDD-spelers die zich willen gaan inschrijven (of wellicht al ingeschreven zijn) voor het komende Academy-jaar. De training vindt plaats op de sportvelden van het Comenius College te Hilversum (Bisonlaan 1).

Het doel van deze training is kennis te maken met de Academy en haar trainers, maar ook om te ervaren of je geschikt bent om de komende jaren rugby en school te combineren.

Programma:

Vanaf 13.15 uur Inloop
13.30 uur Aanvang training
Circa 15.00 uur Einde training

Daar er helaas geen gelegenheid is om je om te kleden willen wij je vragen om alvast omgekleed naar deze training te komen.

Je kunt je tot 26 januari 2019 aanmelden via secretaris@rugbyacademymiddenoost.nl Bij aanmelding wel graag naam, vereniging en geboortedatum vermelden, dan kunnen de trainers hiermee rekening houden bij het indelen van de groepen. 

Home

Met ingang van het schooljaar 2012/2013 ging bij CVO ‘t Gooi in Hilversum de vierde, en grootste, Rugby Academy van Nederland van start:

Op de Rugby Academy MiddenOost bieden we in samenwerking met de Nederlandse Rugby Bond en NOC*NSF jonge gemotiveerde jongens en meisjes vanaf 12 jaar uit de hele regio Midden- en Oost Nederland een gecombineerde middelbare school – Topsport opleiding aan. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen, geweldige trainingen en natuurlijk de Topsport status (Belofte) van NOC*NSF.

Onze rugbytalenten trainen onder de vakkundige leiding van Adri van der Plas, Sven Bulens en Renato Bogina op de velden van het Comenius College in Hilversum.

Onze hoop is dat al deze jonge talenten uiteindelijk uitgroeien tot in ieder geval spelers van het Nederlandse Team.