Work Hard Play Harder@Rugby Academy MiddenOost

Het laatste nieuws & berichten


Hoodies DeGiro

Niet alleen hebben groep 3 en 4 twee fantastische dagen gehad in Den Haag tijdens het 10-jarig jubileum van de Rugby Academy Zuidwest maar ook werden alle deelnemers blij verrast met een schitterende hoodie, beschikbaar gesteld door DeGiro!

Ook vanmorgen zagen we weer veel deelnemers aan de RAMO verschijnen in dit collectors item:

10-jarig bestaan Rugby Academy ZuidWest

Op uitnodiging van de Rugby Academy Zuidwest, in verband met het 10-jarig bestaan, zijn groep 3 en 4 op donderdag 13 en vrijdag 14 september 2018 afgereisd naar die “mooie stad achter de duinen” om deel te nemen aan de door de RAZW georganiseerde activiteiten. Op donderdag stond er een intensieve training op het programma om vervolgens op vrijdag tegen elkaar uit te komen in toernooivorm. Groep 3 wist uiteindelijk de finale te bereiken, groep 4 helaas net niet ondanks goed spel en dito inzet.

Onze dank gaat uit naar alle ouders en/of verzorgers die de moeite hebben genomen de spelers te brengen en te halen! En met alle wegwerkzaamheden in Den Haag was dat absoluut nog een hele opgave!

Home

Met ingang van het schooljaar 2012/2013 ging bij CVO ‘t Gooi in Hilversum de vierde, en grootste, Rugby Academy van Nederland van start:

Op de Rugby Academy MiddenOost bieden we in samenwerking met de Nederlandse Rugby Bond en NOC*NSF jonge gemotiveerde jongens en meisjes vanaf 12 jaar uit de hele regio Midden- en Oost Nederland een gecombineerde middelbare school – Topsport opleiding aan. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen, geweldige trainingen en natuurlijk de Topsport status (Belofte) van NOC*NSF.

Onze rugbytalenten trainen onder de vakkundige leiding van Adri van der Plas, Sven Bulens en Fernando Rijswijk op de velden van het Comenius College in Hilversum.

Onze hoop is dat al deze jonge talenten uiteindelijk uitgroeien tot in ieder geval spelers van het Nederlandse Team en, misschien wel, de Olympische rugbyers van 2020.