Benefietdiner & Veiling Rugby NL U18

De rugby academy MiddenOost ontving onderstaande uitnodiging betreft de sponsoring voor het EK van rugby NL U18. Deze actie delen wij natuurlijk graag op onze website en hopen dan ook op een grote opkomst tijdens dit benefietdiner op 12 februari 2016. Zie het bericht hieronder;

De sponsorcommissie van Rugby NL U18 nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij het benefietdiner & veiling zal het Oranje U18 team deelnemen aan het EK in Lissabon. Om deze deelname te bekostigen, is veel geld nodig.
Geld zamelen wij o.a. in op 12 februari tijdens het benefietdiner & veiling in het sfeervolle Restaurant Allemansgeest, dat toebehoort aan een van de ouders van het U18 team. Het is mede ook voor ontwikkeling van het Nederlandse rugby van groot belang dat onze selecties zich op internationaal niveau kunnen meten.

Tijdens de benefietavond, die zal worden opgeluisterd door niemand minder dan Karin Bloemen, serveren 11 jongens van de U18 selectie een heerlijk 3-gangen diner. Veilingmeester Aad van der Luit heeft een aantal ludieke en interessante veilingstukken onder de hamer.

Helpt u ons ook mee het Nederlandse rugby op de internationale kaart te zetten? Reserveer dan nu plaatsen voor het diner via info@allemansgeest.nl o.v.v. benefietdiner U18, het aantal personen, uw naam, adres en telefoonnummer. Meer details over deze geweldige avond vindt u hier in de uitnodiging.

Tot ziens in Restaurant Allemansgeest!

Met sportieve groeten,

De Sponsorcommissie NL U18

Volg nu Nederland Rugby U18 op Facebook en support de mannen op weg naar het EK in Portugal!!