Van het bestuur

Beste Topsport Talenten en Ouders,

Het schooljaar is weer begonnen. Ook bij de Rugby Academy zijn we druk aan de slag om het trainingsrooster netjes en uitgebalanceerd voor jullie uit te werken. Jammer genoeg is dat door omstandigheden iets later klaar dan wij hadden gewenst.

Dit jaar zijn we triest genoeg getroffen door het uitvallen ons Hoofd Technische Commissie en hebben we pas vorige week alle zaken kunnen overnemen. Daarom zijn we nu nog volop bezig met het samenvoegen van het schoolrooster, het inplannen van de medische begeleiding en de invulling van de trainingen. Uiteraard zetten wij dat op de site zodra alles rond is.

Wat is er al wel bekend:

  • Vrijdagavond 30 augustus is een “Meet&Greet” georganiseerd voor alle eerstejaars leerlingen met hun ouders bij RC Eemland. De aanvangstijden en het programma staan hier.
  • Maandagmiddag 2 september is de eerste training. Dit is een theorieles waarin de eerstejaars en tweedejaars kennis maken met onze trainers en waarin we o.a. het rugbyrooster doornemen. Voor deze training hoef je, behalve pen en papier, niets mee te nemen.
  • Trainingstijden:
    • De eerstejaars trainen het eerste schoolkwartaal op maandagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur, vervolgens op donderdagochtend van 08.30 tot 10.00 en dan weer op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Na het 1e kwartaal worden deze trainingen uitgebreid met de dinsdagochtend  van 08.30 tot 10.00 uur.
    • De tweedejaars trainen op de maandagmiddag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagmiddag op dezelfde tijden als boven genoemd bij de eerstejaars.
  • Tijdens het schooljaar zullen er contactmomenten worden ingepland voor de ouders om met de Technische staf te praten. Wanneer dat precies gaat plaatsvinden maken we de komende tijd bekend.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij natuurlijk altijd mailen via het e-mail adres: voorzitter@rugbyacademymiddenoost.nl

Met vriendelijke groet,

Adri van der Plas
Voorzitter