CORONA UPDATE VRIJDAG 18 DECEMBER 2020

LOCKDOWN
VIDEO UPDATE
18 DECEMBER

UPDATE WOENSDAG 16 DECEMBER 2020
De op maandag 14 december aangekondigde maatregelen hebben direct gevolg voor de trainingen van onze Junior & Senior Academy.

UPDATE JUNIOR ACADEMY:
Omdat de scholen woensdag 16 december al overgaan op onderwijs op afstand hebben wij in overleg met het Comenius besloten om dinsdag al te stoppen met de trainingen. Die dag krijgen de leerlingen in hun mentorlessen meer informatie over het komend aanbod van lessen en wij vinden het belangrijk dat zij daarbij zijn. Wij proberen deze week nog met een alternatief programma te komen om de spelers fit en actief te houden tijdens deze lockdown. Volg de updates via onze website en social media en wij houden jullie persoonlijk op de hoogte via onze app groep. Blijf gezond ! Bestuur en staf. 

UPDATE SENIOR ACADEMY:
De op maandag 14 december aangekondigde maatregelen hebben direct gevolg voor het net weer opgestarte programma van de SAMO

De locatie in Amersfoort voor de krachttraining gaat dicht en buiten mogen wij met maximaal twee spelers trainen en zeker niet in groepsverband. Dat maakt het niet mogelijk om een kwalitatief goed programma aan te beiden aan onze spelers. Deze week komt de technische staf bij elkaar om het alternatief uit te werken om tijdens de lockdown onze SAMO spelers in goede fysieke en rugby technische vorm te houden. Volg de updates via onze website en social media en wij houden jullie persoonlijk op de hoogte via onze app groep. Blijf gezond ! Bestuur en staf.