De Sportartsen Groep

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat er zich een nieuwe sponsor heeft geschaard in deze toch al bijzondere groep van bedrijven. En niet zomaar een sponsor, nee een sponsor die het nodige gaat toevoegen aan het welzijn van onze talenten! Met het toetreden van De Sportartsen Groep hebben wij de ideale aanvulling gevonden op onze medische staf.

Vier sportartsen met ruime ervaring hebben de handen ineen geslagen en hun specialismen samengevoegd in De Sportartsen Groep. Zij bieden snelle en deskundige diagnose en natuurlijk een adequate behandeling voor alle (beginnende) sporters, want sporten gaat soms gepaard met blessures. De Sportartsen Groep specialiseert zich o.a. in hoogwaardige (sport)medische zorg op maat voor de top- en breedtesporter.

Voor onze Academy zal de Sportartsen Groep o.a. een sportarts (in opleiding) ter beschikking stellen. Deze sportarts zal (gemiddeld) 1x in de drie weken aanwezig zijn bij de training. Deze aanwezigheid zal samenvallen met de aanwezigheid van de fysiotherapeut zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het medische team. Daarnaast krijgen de deelnemers van de Academy voorrang op het spreekuur in Baarn en Amsterdam.In principe is het streven om wanneer nodig dezelfde dag de speler op het spreekuur te zien. Daarnaast zal De Sportartsengroep bijdragen aan de ontwikkeling van het trainingsprogramma en dus zorg dragen voor de medische input.