De Trainers zijn bekend

Na de bekendmaking van de vacature voor trainer van onze academy, een tweetal maanden geleden, hebben 7 kandidaten zich gemeld voor deze uitdagende positie. Na een zorgvuldige selectie is eindelijk het moment bereikt dat wij met zeer veel genoegen en trots onze keuze voor het schooljaar 2012-2013 kunnen meedelen:

Andy Darlington (UK):
De lead trainer Andy Darlington (23) is momenteel Ereklassespeler voor RC ‘t Gooi en wil zich kandideren voor de nationale selectie met ingang van  2013/14, Andy heeft  6 jaar coaching/training ervaring in meerdere landen ( UK, Aus, NL) in de leeftijdscategorie 12-14 jaar. Andy is sinds enige jaren eveneens betrokken bij de mini en junioren ontwikkeling van RC ’t Gooi.
 
Shaheen Baadjies (SA):
De huidige head coach van de Pink Panthers, Shaheen Baadjies (48) heeft ruim 10 jaar coaching/trainers ervaring op meerdere niveau’s (school, college, Universiteit) in Zuid Afrika en zoals gesteld inmiddels in Nederland. Shaheen is een IRB Coaching level 3 Educator en zal met name op programmagebied  en uitvoering versterkende support geven aan Andy.
                                                            

Wij zijn ervan overtuigd dat u net zoals wij enthousiast en blij zult zijn met het feit dat we voor RAMO deze belangrijke stap hebben kunnen zetten.

U zult tijdens onze geplande activiteit op 24 juni in elk geval al kennis kunnen maken met Andy, de kennismaking met Shaheen zal op een later tijdstip plaatsvinden wegens een huidig verblijf in het buitenland.

Comments are closed.