Dinsdag 22 Maart – Morgen ‘Gameday’

Dinsdag 22 Maart – Morgen ‘Gameday’ (Door Kaje Row & Mathijs de Wit)

Vanochtend zijn we om 8 uur opgestaan om te ontbijten. Kort daarna kregen we een dopingvoorlichting van Rugby Europe. Om 10 uur zijn we in de bus vertrokken naar het veld waar we zijn gaan trainen. Het was een rustige training, vooral om niet te moe te worden voor de wedstrijd. We zijn om half 1 terug gekomen van de training en zijn gaan lunchen.

De spanning voor de wedstrijd van morgen liep inmiddels al op. Iedereen heeft er zin in. Na de lunch was de shirt uitreiking. Nadat iedereen zijn shirt had gekregen kregen we wat tijd om te rusten/slapen. Maar dit lukte ons niet echt door de spanning. Om half 4 zouden we een zwemtraining krijgen maar die werd afgelast omdat het zwembad niet schoon was. Hierdoor kregen we nog wat extra rusttijd tot 4 uur. Daarna was het tijd voor een laatste meeting om alle dingen met de backs nog een keer te bespreken.

Na de meeting zijn we naar de wedstrijd België-Frankrijk gaan kijken. Goed om het respect tussen de teams te zien. Er werd een minuut stilte gehouden vanwege de aanslagen in Brussel. Frankrijk heeft de wedstrijd uiteindelijk dik gewonnen het was niet echt een spannende wedstrijd. Toen we terug kwamen in ons hotel zijn we gaan eten. Tijdens het eten had iedereen het er over dat ze zin hadden in de wedstrijd en dat ze hoopte dat we gaan winnen. Na het diner waren we vrij, iedereen deed wat voor zichzelf….wij zijn gaan slapen. Morgen eindelijk de wedstrijd Nederland vs Ukraine U18. K.O 13.00 uur

Comments are closed.