De fotograaf

Hij komt, hij komt jullie fijne fotograaf! Donderdag 26 september zal tijdens de training het uiterste van jullie gevergd worden. Niet qua training, want dat zijn jullie allemaal wel gewend, nee, qua good looks.

Omdat we bezig zijn met het tweede Academy jaar willen we graag nieuwe foto’s hebben voor de website en een “pasfoto” van jullie prachtige gave gezichten (jullie staan tenslotte nog aan het begin van jullie zware rugby carrière).

Uiteindelijk willen we ook een “smoelenboek” op de website gaan plaatsen (natuurlijk wel in een afgeschermd gedeelte) zodat we de groei van onze Academy ook in beeld vast kunnen leggen en het voor de al wat oudere bestuurders ook nog een beetje bij te benen valt wie nou ook al weer wie is.

Graag jullie medewerking dus, door fris en fruitig met je haren in de gel en je vrolijkste gezicht donderdag op de training te verschijnen. O ja, trek ook je Academy shirt aan. Voor diegene die we nog niet hebben voorzien van zo’n geweldig pakket kleding zullen we iets regelen (jullie kleding is besteld en komt er echt aan).

Alvast bedankt voor jullie medewerking.