RAMO 20 NOVEMBER EXPERIENCE EEN SUCCES

Op woensdag 20 november 2019 opende de Rugby Academy haar deuren voor spelers uit groep 7 & 8 om van heel dichtbij te kunnen ervaren hoe wij werken met de fantastische sport rugby in combinatie met school. Om 13.00 uur werden alle 32 spelers inclusief ouders ontvangen voor een introductie presentatie.

Na de presentatie hebben de spelers een programma afgerond in groepen. Waar de spelers rouleerde om de 15 minuten en kennis hebben gemaakt met de volgende onderdelen :
– S&C training in de gym
– Actie & reactie training op het veld
– Ultimate instability met aqua bags
– Skills trainingen in contact & balhandeling
– En dit alles gecombineerd in de decision making games

Het was een geweldige dag. Spelers, ouders en trainers hebben genoten. Enthousiast? Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen via deze link of via onze website. Zien wij jij ook volgend jaar bij de RAMO FAMILY!!

ERVARINGEN RAMO SPELERS NEDERLAND U16, U17 & U18 VS BELGIE OP 1-11-19

Dit verslag gaat over mijn ervaringen van mijn eerste wedstrijd dag van Nederland U16. Deze dag bestond uit voorbereidingen, training en twee wedstrijden. Het was vroeg opstaan want me moesten al om half 10 in Laakdal in België zijn. Na het verzamelen, gingen we met de hele groep (50-60 spelers) richting de kleedkamers. Na het omkleden gingen we naar het trainingsveld om defence, attack, scrums en line-outs te oefenen. We hebben vooral gefocust op de blitz defence en in de aanval de grizzly call en de cheeta call. Na de training gaf onze coach Arno een korte pep talk. Toen we klaar waren met de training gingen we met het hele team richting de eetzaal. Waar een bord warme pasta en wat fruit op ons stond te wachten. Continue reading