Oprichting Junior & Senior academy

Met ingang van het schooljaar 2012/2013 ging bij CVO ‘t Gooi in Hilversum de vierde, en grootste, Rugby Junior Academy van Nederland van start. Met ingang van het schooljaar 2020/2021 ging bij Fit Academie Bokkenduinen in Amersfoort een Rugby Senior Acadamy van start .

RUGBY ACADEMY MIDDENOOST

Op de Rugby Academy MiddenOost bieden we in samenwerking met Rugby Nederland en NOC*NSF jonge gemotiveerde jongens en meisjes vanaf 12 jaar uit de hele regio Midden- en Oost Nederland een gecombineerde middelbare school – Topsport opleiding aan op onze Junior Academy. Wij bieden voor spelers vanaf 17 jaar hetzelfde programma op onze Senior Rugby Academy te Amersfoort. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen, geweldige trainingen, nationale – en internationale wedstrijden en niet te vergeten de Topsport status (Belofte) van NOC*NSF.

Onze rugbytalenten trainen onder de vakkundige leiding van Adri van der Plas, Sven Bulens, Raymon Harzevoort, Mathijs de Wit en Marcel Gmelich op de velden van het Comenius College in Hilversum.

Onze hoop is dat al deze jonge talenten uiteindelijk uitgroeien tot in ieder geval spelers van het Nederlandse Team. Zie hieronder ons promofilmpje met dank aan Eyeworks!