Paas Rugby

Samen met 75 spelers van de andere academies, RAZ, RAZW en RANW, gaan wij deelnemen aan trainingen en wedstrijden in het paasweekend.

29 en 30 maart

De trainingen worden verzorgd bij URC, sportpark Rijnvliet 5, 3545 EA Utrecht van 10.00 uur tot 15.30 uur, verzamelen 9.30 uur. Nog niet definitief bekend of je zelf voor je lunch moet zorgen of dit voor je geregeld wordt. Zodra daarover duidelijkheid is laten wij dit weten.

31 maart

Internationale Jeugdtoernooi te Hilversum, k.o. 10.00 uur, verzamelen 9.30 uur, laatste wedstrijd circa 15.00 uur. Iedere spelers ontvangt een lunchpakket.

De teams van de academies zijn ingeschreven op de geboortejaren 1998, 1999 en 2000. Elk team bevat 25 spelers zodat iedereen kan spelen tijdens het toernooi. Sean zorgt ervoor dat de RAMO-wedstrijdkleding zondag aanwezig is.

Sean zal het hele weekend aanwezig zijn, Andy en Jayjay zijn ieder één dag aanwezig. Voor onze talenten is dit een prima gelegenheid om te trainen en te spelen met de andere academies.

N.a.v. bovenstaand programma willen wij ouders vragen of zij zorg willen dragen voor vervoer naar beide trainingen en toernooi. Dan zijn de chauffeurs tevens in staat om als supporter te fungeren en te genieten van wat een heel gezellig en leuk paas rugby weekend  lijkt te gaan worden!