Zaterdag 19 Maart: 1e wedstrijd Nederland – Luxembourg

Zaterdag 19 Maart: 1e wedstrijd Nederland – Luxembourg (Door Kaje Row & Mathijs de Wit.)

Kaje en Mathijs1

Gameday. We zijn vanochtend om 6 uur van de zenuwen wakker geworden. Het ontbijt zou beginnen om 8 uur. Klaarwakker hebben we heerlijk gegeten. Rechtstreeks na het ontbijt hebben we onze spullen gepakt om nog 1 keertje de team run door te nemen. Na de team run zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we geluncht.

In de middag nadat we onze rust hadden gepakt hebben we de laatste spullen klaargezet en gingen de Oranje trainingspakken aan. We waren er klaar voor. Na 20 minuutjes kwamen we aan bij het veld waar we relaxed een balletje zijn gaan gooien. Na het veld geïnspecteerd te hebben zijn we ons gaan omkleden en begon de warming-up. Daarna begon het echte werk!  Iedereen had er ongelofelijk veel zin in en de passie kon je zien. Na de opwarming gingen we naar de kleedkamer om nog een keer samen de hype er in te krijgen.

Met vuur in de ogen liepen we naar het veld om je eigen, ons eigen volkslied te zingen. Wat een prachtig moment was dat. Een geweldige wedstrijd was het zeker en we zijn dean ook heel blij met de 50 – 10 winst!. In de wedstrijd waren er zeker veel fouten, maar er waren ook heel veel goede acties. We mogen niet te veel vertellen over de technische aspecten van de wedstrijd, maar zeker is dat we de betere waren waardoor wij nu met 1 win op de kaart staan. En van onze fouten moeten we natuurlijk leren. Na de wedstrijd en het omkleden hadden we even tijd om onze ouders te zien en zijn we naar het hotel terug gegaan. Nu lekker genieten van de winst en op naar de volgende wedstrijd, de halve finale!!

Kaje en Mathijs2

Comments are closed.