Zondag 20 Maart – Rustdag

Zondag 20 Maart – Rustdag (Door Kaje Row & Mathijs de Wit)

Rustdag vandaag! We zijn pas om 9 uur gaan ontbijten. Eerst allemaal goed slapen na de wedstrijd om goed uit te rusten. Daarna zijn we met een paar jongens naar het strand gereden. Met andere landen was er een een evenement georganiseerd om met een hele hoop kinderen te gaan rugbyen op het strand. Tijdens dit evenement zij de rest van ons team een hersteltraining gaan doen in het zwembad.

Toen we terug kwamen hebben we een uur de tijd gekregen om te rusten. Dit hebben we gedaan door met het team op een balkon te gaan chillen. Rond 1 uur in de middag hebben we uitgebreid geluncht. Na de lunch kregen we allemaal weer 2 uur rusttijd, lekker gebruik van gemaakt door 2 uurtjes te gaan slapen.Van 4 tot 6 hebben we met onze families contact gehad, die waren naar ons hotel gekomen.

Voor het avond eten hebben we een teammeeting gehad en hebben we de wedstrijd van zaterdag besproken. Daarna was het weer tijd voor het avondeten. Na het eten allemaal naar de kamers en was het weer tijd om naar bed te gaan. Zoals je ziet een beetje een saaie dag met vooral veel slapen en eten. Maar perfect om goed te herstellen!!

Comments are closed.