Zondag 20 Mei 2012 ‘AMSTERDAM SEVENS’ voorproefje olympisch niveau in Amsterdam

Graag willen wij uw aandacht vragen voor het volgende:

De Rugbysport maakt in Nederland een gestage ontwikkeling door. Verenigingen groeien zowel in jeugdleden, heren en damesteams en zoals u wellicht weet zal met ingang van komend schooljaar in Hilversum de vierde Rugby Academy in Nederland van start gaan; een Academy waar scholieren binnen het reguliere onderwijs hun middelbare schoolopleiding kunnen volgen en zich tegelijkertijd tot topsporters kunnen ontwikkelen.

Op een ander niveau, dat van de senioren, vindt elk jaar in Amsterdam het zgn. Amsterdam Sevens tournooi plaats, een vorm waar 7 spelers per team in het veld staan waardoor het spel op een snellere en beweegbaardere wijze gespeeld wordt. Rugby: dé nieuwe sport van de Olympische Spelen. Een enorme doorbraak voor de Rugby sport, en ook een enorme kans voor onze ambitieuze jeugdspelers: voor sommigen ligt in de toekomst Olympische deelname in het verschiet!

De deelnemers van de Rugby Academy MiddenOost willen u met trots uitnodigen voor een voorproefje van Olympisch niveau in Amsterdam tijdens de Amsterdam Sevens.

ZONDAG 20 MEI 2012 ‘AMSTERDAM SEVENS’

U zit samen met hen op het terras, pal aan het veld en als het goed is in de zon.
Een topevenement voor particulieren en bedrijven op het:

Nationaal Rugby Centrum Amsterdam
Sportpark “De Eendracht”
Bok de Korverweg 6
1067 HR AMSTERDAM-GEUZENVELD

De internationale en ongedwongen entourage van dit toernooi leent zich uitstekend om samen te beleven, voor een gesprek met uw werknemers, collega’s, klanten en andere zakenrelaties, met aanhang en kinderen. Dit Rugby evenement is een sportspektakel voor iedereen, voor dames, heren en kinderen, voor Rugbykenners en sportliefhebbers óók zonder kennis van zaken.

Onze nationale jeugdtalenten informeren u ter plekke over het hoe en wat van Rugby 7’s. Zij zijn verbonden aan Rugby Academy MiddenOost of één van de andere Rugby Academy’s, opgericht onder auspiciën van het NOC/NSF en de Nederlandse Rugby Bond. Zoals eerder gesteld bieden de Academy’s een specifiek traject voor middelbare scholieren, waarin het behalen van goede studieresultaten wordt gecombineerd met een opleiding tot professioneel Rugby speler.

De deelnemers van Rugby Academy MiddenOost zouden het fantastisch vinden als u samen met hen kunt genieten van dit topsportevenement! Met uw aanwezigheid levert u tevens een bijdrage aan de opleiding en het enthousiasme van deze “Gladiatoren” van de toekomst. En tegelijkertijd kunt u op een kwalitatieve en ontspannen manier tijd besteden aan uw eigen netwerk en relaties.

De investering ervoor is overzichtelijk – hospitality, lunch en consumptiebonnen inbegrepen:

  • € 125, – excl. BTW voor volwassenen
  • € 25, – excl. BTW voor kinderen tot 18 jaar

Kaarten zijn als volgt verkrijgbaar:

  1. Overboeking van het bedrag op rekening 41.237.425 o.v.v. uw naam, het aantal personen en A’dam 7’s
  2. Telefonisch reserveren bij Jeroen Groot (0650287620) of Peter Lamme (0614030150)

Na uw reservering zult u een bevestiging/factuur ontvangen waarvoor betaling gewenst is voor 13 mei a.s. i.v.m. uitstaande betalingsverplichtingen aan de 7’s organisatie.

Nadere informatie kunt u lezen op de website van “Amsterdam Sevens” of u kunt bellen met de bovengenoemde contactpersonen.

De deelnemers en het Bestuur van de Rugby Academy MiddenOost hopen u te kunnen verwelkomen op 20 mei!

Met vriendelijke groet,
Jerker Grader
voorzitter